Lexo

Takimi koordinues për Strategjinë e Energjisë 2022-2031

Deputeti Ferat Shala në cilësinë e kryetarit të Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, të Kuvendit të Kosovës, ka marrë pjesë në Takimi koordinues rreth Strategjisë Kombëtare të Energjisë 2022-2031.

17.12.2021- Në këtë takim ai ka prezantuar qëndrimet e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, të Kuvendit të Kosovës, për Strategjinë e Energjisë 2022-2031.


Qeveritë janë për të gjetur zgjidhje, jo për të krijuar konflikte!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Deputet i Kuvendit të Kosovës, lidhur me gjendjen në arsim...

Lexo më shumë...

Qeveria e emergjencave dhe kriza energjetike!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...

Disa rekomandime për lehtësimin e krizës energjetike në Kosovë

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...