Lexo

Komisionit për Ekonomi diskuton për raportin e NP KOSTT

Sot është mbajtur mbledhja e radhës e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ku ku është proceduar për seancë plenare raporti i Panelit për zgjedhjen e drejtorit të bordit të NP KOSTT, për plotësimin e kuotës gjinore, si dhe atë të Panelit për zgjedhjen e drejtorit të bordit të NP KOSTT, nga radhët e komuniteteve jo shumicë.

10.12.2021- Gjithashtu, janë proceduar për shqyrtim sipas procedurës edhe tri projektligje: Projektligjin për dizajn industrial, Projektligjin për topografi, dhe ai të gjysmëpërçuesve.


Qeveritë janë për të gjetur zgjidhje, jo për të krijuar konflikte!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Deputet i Kuvendit të Kosovës, lidhur me gjendjen në arsim...

Lexo më shumë...

Qeveria e emergjencave dhe kriza energjetike!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...

Disa rekomandime për lehtësimin e krizës energjetike në Kosovë

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...