Lexo

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ka pritur në takim përfaqësuesit e JICA

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ka pritur sot në takim përfaqësuesit dhe ekspertët e Agjencionit Japonez për Zhvillim Ndërkombëtarë JICA me të cilët ka diskutuar lidhur me fazën e dytë të projekteve për kontrollin e ndotjes së ajrit në Republikën e Kosovës.

07.11.2021- Tash e disa vite me radhë po e vazhdojmë këtë bashkëpunim shumë të frytshëm në nivelin akademik dhe institucional. JICA Japoneze ka qenë dhe mbetet partner i joni shumë serioz. Kryetari i Komisionit, z.Ferat Shala, i falenderoj ata për fazën e parë të projektit të kryer me sukses, dhe shprehu bindjen e plotë që do të vazhdohem me sukses edhe faaza e dytë e këtij projekti.


Qeveritë janë për të gjetur zgjidhje, jo për të krijuar konflikte!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Deputet i Kuvendit të Kosovës, lidhur me gjendjen në arsim...

Lexo më shumë...

Qeveria e emergjencave dhe kriza energjetike!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...

Disa rekomandime për lehtësimin e krizës energjetike në Kosovë

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...