Lexo

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ka vizituar ndërmarrjen K.R.U Gjakova

Në vazhdën e takimeve në terren anëtarët e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, i Kuvendit të Kosovës dje ka qëndruar në Gjakovë.

16.10.2021-Me këtë rast ata kanë vizituar ndërmarrjen shumë të suksesshme K.R.U Gjakova, Liqenin e Radoniqit dhe Stacionin e Filtrimit. Nga menaxhmenti i kësaj ndërrmarrje ata janë njohur me gjendjen aktuale dhe me planet dhe projektet për vitin 2022. Sektori i ujërave është njëri ndër sektorët më të rëndësishëm të vendit tonë!


Qeveritë janë për të gjetur zgjidhje, jo për të krijuar konflikte!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Deputet i Kuvendit të Kosovës, lidhur me gjendjen në arsim...

Lexo më shumë...

Qeveria e emergjencave dhe kriza energjetike!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...

Disa rekomandime për lehtësimin e krizës energjetike në Kosovë

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...