Lexo

Fillon sesioni vjeshtor i Kuvendit të Republikës së Kosovës

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ka mbajtur takimin e parë në kuadër të sesionit vjestor të punës së Kuvendit të Kosovës. Me këtë rast komisioni dhe ka miratuar raportin e punës së Komisionit për sesionin pranveror.

14.10.2021- Komisioni po ashtu miratoi projektligjin nr.08/L-029 për punimet nga metalet e çmuara, dhe e procedoj në Kuvend për votim.


Qeveritë janë për të gjetur zgjidhje, jo për të krijuar konflikte!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Deputet i Kuvendit të Kosovës, lidhur me gjendjen në arsim...

Lexo më shumë...

Qeveria e emergjencave dhe kriza energjetike!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...

Disa rekomandime për lehtësimin e krizës energjetike në Kosovë

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...