Lexo

Në takim me përfaqësuesit e ARRU dhe KRU-ve!

Ferat Shala, në cilësinë e Kryetarit të Komisionit për Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, së bashku me kolegët tjerë, ka ftuar në takim drejtoreshën e ARRU-së dhe 7 kryeshefat ekzekutiv të KRU-ve regjionale, për të diskutuar lidhur me aktualitetin në sektorin e ujit në përgjithësi, dhe për performancën e kompanive rajonale në veçanti.

Gjithashtu, ishte e pashmangshme kërkesa për të marr informata nga KRU Hidrodrini, për helmimin e qytetarëve të Deçanit. Komisioni për Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, do të mbikqyrë nga afër dhe me kujdes përmes monitorimit, Kompanitë Rajonale dhe ARRU-në si institucion, sepse konsiderohet se uji i pijes është njëri ndër sektorët më të rëndësishëm të vendit tonë!


Qeveritë janë për të gjetur zgjidhje, jo për të krijuar konflikte!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Deputet i Kuvendit të Kosovës, lidhur me gjendjen në arsim...

Lexo më shumë...

Qeveria e emergjencave dhe kriza energjetike!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...

Disa rekomandime për lehtësimin e krizës energjetike në Kosovë

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...