Lexo

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti i Kuvendit të Kosovës viziton Komisionin e Pavarur për Miniera dhe Minerale.

Ata u informuan për punën e KPMM-së dhe sfidat që e përcjellin punën e këtij komisioni.

12.05.2021- Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti i Kuvenit të Kosovës, i kryesuar nga Ferat Shala, ka realizua vizitë në Komisionin e Pavarur për Miniera dhe Minerale. Ata u informuan për punën e KPMM-së dhe sfidat që e përcjellin punën e këtij komisioni. U konfirmua gatishmëria dypalëshë për bashkëpunim në zgjidhjen e problemeve në sektorin minerar.


Qeveritë janë për të gjetur zgjidhje, jo për të krijuar konflikte!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Deputet i Kuvendit të Kosovës, lidhur me gjendjen në arsim...

Lexo më shumë...

Qeveria e emergjencave dhe kriza energjetike!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...

Disa rekomandime për lehtësimin e krizës energjetike në Kosovë

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...