Lexo

Takim me Odën e Afarizmit dhe Odën e Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës

Diskutohet për përmirësimin e legjislacionit në sektorin ekonomik.

29.04.2021- Në vazhdën e takimeve informuese me Odat Ekonomike që veprojnë në Kosovë, Kryetari i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregëti i Kuvendit të Kosovës, Ferat Shala ka pritur në takim Odën e Afarizmit dhe Odën e Hotelerisë dhe Turizmit të Kosovës. Në takim u bisedua për gjendjen e biznesit dhe ekonomisë Kosovare në kushte pandemie. Të dy palët u pajtuan që të vazhdojë puna e përbashkët në hartimin e planit të punës së komisionit si dhe në përmirësimin e legjislacionit në sektorin ekonomik.


Qeveritë janë për të gjetur zgjidhje, jo për të krijuar konflikte!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Deputet i Kuvendit të Kosovës, lidhur me gjendjen në arsim...

Lexo më shumë...

Qeveria e emergjencave dhe kriza energjetike!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...

Disa rekomandime për lehtësimin e krizës energjetike në Kosovë

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...