Lexo

Ferat Shala pret përfaqësuesit e KDI

Të dy palët shprehin gatishmërinë për vazhdimin dhe avancimin e bashkëpunimit edhe gjatë kësaj legjislature.

22.04.2021- Ferat Shala, Kryetari i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregëti i Kuvendit të Kosovës, ka pritur në takim përfaqësuesit e Institutit Demokratik të Kosovës (KDI) të kryesuar nga znj.Edita Mustafa. Ai falënderoj përfaqësuesit e KDI-së për përkrahjen e deritanishme për Kuvendin, përkatësisht komisionin për Ekonomi, dhe shprehu gatishmërinë e komisionit për vazhdimin dhe avancimin e bashkëpunimit me KDI-në edhe gjatë kësaj legjislature. Përvoja dhe ekspertiza e KDI-së është shumë e dobishme për punën e komisionit, tha ai.


Qeveritë janë për të gjetur zgjidhje, jo për të krijuar konflikte!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Deputet i Kuvendit të Kosovës, lidhur me gjendjen në arsim...

Lexo më shumë...

Qeveria e emergjencave dhe kriza energjetike!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...

Disa rekomandime për lehtësimin e krizës energjetike në Kosovë

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...