Lexo

Komisionit për Ekonomi i Kuvendit të Kosovës takohet me përfaqësuesit e Odave Ekonomike

U dëgjuan propozimet dhe rekomandimet e Odave Ekonomike për bashkëpunim me Komisionit për Ekonomi i Kuvendit të Kosovës.

22.04.2021- Kryetari i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregëti i Kuvendit të Kosovës, Ferat Shala së bashku me nënkryetaren e komisionit znj. Jeta Statovci, në ambientet e Kuvendit të Republikës së Kosovës, mbajti takime njohëse me Odat Ekonomike.

Në takim ishin përfaqësues nga Oda Ekonomike e Kosovës, e kryesuar nga z. Berat Rukiqi, Oda Ekonomike Amerikane, e kryesuar nga z. Arian Zeka, dhe Oda Ekonomike Gjermane, e kryesuar nga znj. Nora Hasani dhe z. Arten Bajrushi.

 Ekziston gatishmëri e plotë që të vazhdojë komunikimi dhe bashkëpunimi në interes të zhvillimit ekonomik të vendit, me theks të veqant në kohë të rënda pandemie. U dëgjuan propozimet dhe rekomandimet e Odave Ekonomike për të cilat do të vazhdojë bashkëpunimi.


Qeveritë janë për të gjetur zgjidhje, jo për të krijuar konflikte!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Deputet i Kuvendit të Kosovës, lidhur me gjendjen në arsim...

Lexo më shumë...

Qeveria e emergjencave dhe kriza energjetike!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...

Disa rekomandime për lehtësimin e krizës energjetike në Kosovë

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...