Lexo

Konstituohet Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregëti i Kuvendit të Kosovës

Ferat Shala zgjidhet kryetar i Komisionit për Ekonomi

13.04.2021- Sot u konstitua Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregëti i Kuvendit të Kosovës i Kuvendit të Republikës së Kosovës. Ky komision do të drejtohet nga Partia Demokratike e Kosovës. PDK i ka besuar udhëheqjen e këtij komisioni deputetit Ferat Shala.

Në kuadër të funksioneve dhe përgjegjësive që kam, falenderoj Partinë Demokratike të Kosovës që ma besoj të udhëheqi me këtë komision, ka thënë Shala. Në konceptin e përbashkët, në parimet kushtetuese, ju garantoj që të jap maksimumin që të bashkërendojmë çdo iniciativë dhe jam i gatshëm për çdo lloj bashkëpunimi, ka thënë ai në fjalën e rastit para anëtarëvë të Komisionit dhe ka shprehur gadishmërinë për bashkpunim të sinqertë, në mënyrë që vendit ti japim dinamikë zhvillimore në realizimin e objektivave programore të komisionit.

 


Qeveritë janë për të gjetur zgjidhje, jo për të krijuar konflikte!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Deputet i Kuvendit të Kosovës, lidhur me gjendjen në arsim...

Lexo më shumë...

Qeveria e emergjencave dhe kriza energjetike!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...

Disa rekomandime për lehtësimin e krizës energjetike në Kosovë

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...