Lexo

Pritje madhështore nga ana e minatorëve të "Trepçës"

05.01.2021- Minatorët gjithmonë në anën e drejt të historisë

Askush më shumë se minatorët nuk ia di vlerën lirisë, pavarësisë dhe shtetit tonë. Ata kanë qenë çdo herë protagonistë në çdo proces historik. Gjatë kohës sa e kam drejtuar gjigandin metarlugjik "Trepça" (2009-2013) unë ruaj kujtimet më të mira për këta burra punëtorë. Sot prej tyre mora premtimin se do të jenë edhe kësaj radhe mbështetës të Partisë Demokratike të Kosovës dhe programit #Rimëkëmbje.


Qeveritë janë për të gjetur zgjidhje, jo për të krijuar konflikte!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Deputet i Kuvendit të Kosovës, lidhur me gjendjen në arsim...

Lexo më shumë...

Qeveria e emergjencave dhe kriza energjetike!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...

Disa rekomandime për lehtësimin e krizës energjetike në Kosovë

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...