Lexo

Nga aktivitetet parazgjedhore të datës 31.01.2021

Kafeja e mengjesit e ka shijen më të mirë kur ajo pihet me miq të vjetër.

Sot në Viti me ish-koleget e studimeve, tani kandidatë për deputetë të Partisë Demokratike të Kosovës, si dhe me kryetarin e Degës së PDK-së. Në Viti paska mobilizim të madh të strukturave dhe qytetarëve në mbëshetje të programit #Rimëkëmbje dhe për çlirimtarët e shtetndërtuesit.

Kënaqësi e veçantë ta takosh rininë e Zllakuqanit. Takimi me këta të rinj, qysh sot, të jep ndjesinë e fitores së sigurt. Mikpritja e përzemërt si kjo e sotmja në Zllakuqan, më jep motiv për të vazhduar më tej, drejt objektivit final: rrumbullakësimit të shetësisë së Kosovës. Edhe në Zllakuqan u bindëm se qytetarët po besojnë fuqishëm se PDK-ja është garancia e vazhdimësisë së shtetndërtimit.

Edhe Dobrashevci i rreshtuar qind për qind me Partinë Demokratike të Kosovës. Ky mobilizim kaq i madh i anëtarësisë dhe strukturave të PDK-së, sot e ka frymën dhe hovin e dy liderëve të Kosovës: Hashim Thaqit dhe Kadri Veselit. Oferta qeverisëse #Rimëkëmbje sot është përgjigjja më e mirë për të gjitha padrejtësitë që po i bëhet luftës sonë dhe udhëhqësve tanë.

 Gradica dhe Godanci gjithmonë kanë ecur me Partinë Demokratike të Kosovës. Qytetaria aktive e këtyre dy vendbanimeve të Drenicës, është shembull se si realizohet vullneti dhe angazhimi demokratik-qytetar. Edhe në Gradicë e Godanc besojnë në planin për rimëkëmbjen e përgjithshme të vendit tonë. Në Gradicë dhe Godanc besojnë fuqishëm se kur PDK-ja është e fortë atëherë edhe Kosova ëshhë e fortë

 Drenica, ashtu sikurse krejt Kosova, po e mbështesin fuqishëm ofertën qeverisëse të kandidatit për kryeministër nga Partia Demokratike e Kosovës, z. Enver Hoxhaj. I dëshmuar për zotësi, guxim dhe lidership, z. Hoxhaj sot është lideri më i pranueshëm për qytetarët e Kosovës. Ai edhe sonte gjeti përkrahje të fuqishme në Nekoc dhe Arllati, për programin Rimëkëmbje dhe për vizionin e PDK-së për Kosovën e së nesërmes.

 


Qeveritë janë për të gjetur zgjidhje, jo për të krijuar konflikte!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Deputet i Kuvendit të Kosovës, lidhur me gjendjen në arsim...

Lexo më shumë...

Qeveria e emergjencave dhe kriza energjetike!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...

Disa rekomandime për lehtësimin e krizës energjetike në Kosovë

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...