Lexo

Në atelienë e piktorit, Nazmi Heta

Nazmi Heta është një artist i rrallë që me pikturat e tij i jep karakter dhe bukuri natyrës dhe njerëzve të Kosovës.

Në tablotë e Nazmi Hetës përflaken ngjyrat më të bukura të luleve të Drenicës, përjetësohet kujtesa heroike e qëndresës dhe luftës së saj. Drenasi është me fat që ka një piktor si Nazmi Heta. Arti i tij na shton vlerën dhe fisnikërinë


Qeveritë janë për të gjetur zgjidhje, jo për të krijuar konflikte!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Deputet i Kuvendit të Kosovës, lidhur me gjendjen në arsim...

Lexo më shumë...

Qeveria e emergjencave dhe kriza energjetike!

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...

Disa rekomandime për lehtësimin e krizës energjetike në Kosovë

Shkrim autorial nga Dr.sc. Ferat Shala, Udhëheqës i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të Kuvendit të Kosovë....

Lexo më shumë...